Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Widze ze daris tu cichutko zaglada Sledzi sobie temacik patrzac jak sie produkujecie gdy ona wszystko tu psuje wciaz i wciaz od nowa Pozdrowionka o winna rozpadow i klotni na tym forumTy sobie boki zrywasz ze smiechu gdy inne tu sie wnerwiaja i wyklocaja w twoim imieniu Extra!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kasiar, dokladnie ja napisalam a ty mi odpisalas i jest ok a tak poza tym to Gabriel ma najwiecej minusow a szczerze mowiac to uwielbiam jego styl wypowiadania sie, a najbardziej zabawne jest to, ze duzo osob nie potrafi tego zrozumiec hihi....i on nie przejmuje sie tymi banami...wiec wy tez, come on

Goraca linia tutaj sie zrobila ufff.....

Szczerze juz dawno chcialam sie wypowiedziec o tym co wczesniej napisalam... znam to uczucie jak to fajnie jest kupic dziecku jakas rzecz..nawet skarpetki-w koncu sama jestem mama, ale nie wypisuje tego na forum... bo to do pewnego momentu mozna jeszcze strawic ale po jakims czasie...ehh...
swoje juz napisalam i nie bede tego ciagnac...wiec dziewczyny wracamy ponownie do normalnych rozmow ok???

Kasiar moja mala od wczoraj tez ponownie ma katar...sluszne robisz podejrzenia, bo panuje wirus....

Kalba-bylo pytac o kaszke... ja tez uzywalam Holle dla Joasi ale w PL sklepie nie dostalas jej? ja mam cale mnostwo w domku wiec moglabym malej ja podarowac heh kobietko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Magdalena - moj maz tez chory, wiec mala pewnie zarazila sie od niego kurcze ale jak bedzie miec taki katar jak 1,5 miesiaca temu to mi jej szkoda, znow sie umeczy moja bidulka ostatnio to nawet nie chciala jesc i lekarka powiedziala zeby ja nie zmuszac. Mam nadzieje ze teraz bedzie jadla

Magdalena, Kalba- co to za Holle?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
W polskim sklepie kupilam kleik ryzowy i kaszke bananowa. A chcialam tez sprawdzic jak Nina zareaguje na te nieslodzone kaszki. I na szczescie polubila Nawet Marysia slini paluchy i je probuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ANDZIAOSLO, szczerze mowiac nie wiem co tobie odpisac wiec sie ladnie usmiechne no i jeszcze hihi

jezeli chodzi o Nana (dobrze pisze?) to faktycznie, wszystkie grubo po niej pojechaly i widzialam wpisy w innych tematach...faktycznie nie powinnyscie tego robic-cytuje to tylko do tych ktore tak robia... skoro ciagniety temat byl tutaj to po co go przenosic na inne fora gdzie sa prowadzone dyskusje o czym innym i mieszczac to wszystko w jedna calosc?

Najlepiej by bylo gdyby i Daris mogla tutaj sie wypowiedziec normalnie co o tym sama mysli i niech Nana powroci tutaj do watku, bez najezdzania na nia...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Co do Gabriela to faktycznie, czasem specjalnie wchodze w tematy gdzie sie udziela zeby poprawic sobie humor
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kasiar12 napisał:

Magdalena, Kalba- co to za Holle?

www.holle.ch/english/ProbenRatgeber/HolleRatgeberPoland.pdf
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziewczyny a ta kaszka idzie kupic w tych norweskich sklepach ? (rema,rimi itd) ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Zmykam stad co nie oznacza ze jak zobacze ze jest cos nie ok to nie wroce Zajmijcie sie normalnym prowadzeniem tego forum bez wychwalania sie swoimi mega super hiper produktami-tu bije do krolowej forum daris ,bez lizusostwa,klotni,dogryzan i obrabiania sobie d...nawzajem a bedzie okI wara od nas bo znow bedzie niezbyt milo
Madziu tu nie ma co juz dodawac Buziole bo masz jaja forumowe wieksze niz niejeden chlopNo i odwzajemniam usmiech
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Nie Kasia, ja kupilam w sklepie z ekologiczna zywnoscia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok